Я хочу жiнок поздоровити...

Я хочу жінок поздоровити з святом -
Здоров*я, терпіння і сил побажать.
Господньої ласки і щастя багато,
Насилля не бачить і горя не знать!

Бажаю завжди залишатись собою.
Хороших людей, розуміння в сім*ї...
Коханою бути, завжди молодою -
Хай будуть вам милі бажання мої!

Достатку і миру, добра і поваги!
Дарунків і квітів, усмішок й пісень...
Відвертих стосунків, до себе уваги -
Хай буде найкращим жіночий цей День!

Бажаю, щоб очі не плакали зроду.
Щоб серце не знало ні страху, ні зла...
Бажаю повік не втрачать свою вроду,
Щоб в кожній із вас віра в краще жила!


Рецензии
Прекрасний вірш! Чудове привітання. Приєднуюсь.

Шон Маклех Патрик   08.03.2016 00:32     Заявить о нарушении
Щиро дякую.

Раиса Андрейчук   08.03.2016 00:35   Заявить о нарушении