I наснились менi...

І  наснились  мені…

І  наснились  мені,
Щасливії  дні.
І  наснилось  мені,
Те  кохання.
Я  тепер  день  при  дні,
Чи  чекаю,  чи  ні?..
Я  кохання  чекаю,
Від  рання…

Бо  кохання  вже  є,
То  бажання  моє.
І  мене  вже  давно,
Воно  мучить.
Треба  щоб  відбулось,
І  не  відійшлось.
Бо  сумління  моє,
Мене  вже  замучить.

І  про щастя  я  чув,
Як  закоханий  був.
Але  все  то,
У  сні  відбулося.
І  хотілось,  і  моглось,
Мені  грішного  чогось.
Але  я  пам’ятаю,
Пам’ятаю  волосся…

Що  розкішним  було,
І  мене  завело.
Я  до  тебе,
Так  залицявся…
І  усе  в  нас  було,
Щастя – раєм  цвіло.
Я  кохався  з  тобою,
Я  з  тобою,  кохався!

Все  приснилось  мені…

     08:450.06.03.2016. 


Рецензии
Прекрасний твір! Сподобалось! Успіхів!

Шон Маклех Патрик   08.03.2016 12:36     Заявить о нарушении
Добрий Вечір!

Дуже дякую Вам, що зайшли на мою сторінку,
та залишили свій відгук!

З повагою та теплом!

Михаил Онищенко2   10.03.2016 22:56   Заявить о нарушении