Тумани, тумани

Тумани,  тумани.

Тумани,  тумани,
Ви  білі  тумани.
Ви  білими  стали
З  весняних  дощів.

Тумани,  тумани,
Пушисті  тумани.
Не  видно  ніде,
Ні  дерев,  ні  кущів.

За  туманами  Світу,
Уже  і  не  видно.
Від  туманів,  все  біле,
Як  те  молоко.

Але  мені  звідсіля,
Уже  тебе  видно.
Та  ти  ще  далЕко,
Ти  ще  далекО…

Та  я  вірю  у  те,
Що  розійдуться  тумани.
Що  сонечко  тепле,
Їм  припече.

А  ти  прийдеш  до  мене,
Ти  прийдеш  до  мене.
І  тобі  я  підставлю,
Своє  вже  плече…

Тумани,  тумани…


08:20.06.03.2016.


Рецензии