Кримська земля

Країно моя, як я тебе кохаю,
Як закохуюсь в тебе що дня…
В ясні дні у зеленому гаю,
І в дощі, що накрила земля…
Як люблю спів пташок на світанку,
Ї ту мрійливість, що дарує туман…
Помічаєш і ти, я гадаю,
Тої казки чарівной, дурман…
Як порошею першого снігу, причарує,
Накриє поля, і немов би у казці
Над вечір, кришталева застигне земля…
Хуртовиною, як полюбляє заглядати
У гості зима, усі вулиці, тропки, провулки
Запорошить всім нам на свята.
Як люблю я тебе моя рідна,
Синьоока, моя госпожа…

25.12.2013 року.


Рецензии