Рiдна батькiвщина

Я так люблю тебе, життя,
Мою землю квітучу, ліси і поля,
Безмежні луги, полонину Карпатську,
Не перелічити країно, твоє все багатство!

Село свою, де я живу,
Так щиро, ніжно, я люблю!
І немає там доріжки,
Де б не ступали мої ніжки.

Кожен день ходжу від хати до хати,
Та даю старикам до здоров"я поради.
Вони мене на порозі вітають,
Як мама з татом,-здоров"я бажають.


Рецензии