Уьмуьрди лап кайибур

Гьикьван ава к1анибур,
Къакъат хьайи чпивай.
Пара рик1ер хайибур,
Дердери лап илигай.

Уьмуьрда лап кайибур,
Залум йифер акъудиз.
Аллагьди пай гайибур,
Т1ал рик1евай алудиз.

Чандал хирер хьайибур,
Жегьилзамаз, экв такур.
Гафар хьайла къайибур,
Рик1из жеда, лап агъур.

И дуьньядал хайибур,
Тахьуй садрани бахтсуз.
Квахь тавурай куь абур,
Ават тахьуй хев агъуз.


Рецензии