Пра мову

Вымаўляецца гук за гукам,
Ды ствараецца новы склад.
Трэба сэнсу і крышачку думак
Каб скарбніца заззяла ў руках.

Трымай у далонях багацце,
Хвалюйся,глядзі, не згубі,
Ад гукаў недобрых пазбаўся,
А словы свае зберажы.


Рецензии