Цимбал на цимбалах гра...

Цимбал  на цимбалах грає,
Аж  серденько мліє,
Та зворушливо співає,
Йому вдячний Київ…

Хлопець гарний на Майдані,
Дивиться у очі,
Про бої  розповідає,
Тільки неохоче…

Знай, що у Небесній сотні,
Його  близькі друзі,
Та чому боєць самотній?
Нерви  у  напрузі…

Цимбал  на цимбалах грає,
Мотиви  первинні,
А у відповідь лунає,
Слава Україні.


Автор Геннадій  Сівак.
3 березня 2016 року.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.