Воля нескорених

Було б дивно  аби погодились,
Вороги  з нашою   перемогою,
Було б дивно
Аби погодились,
Вони  з нашою  сильною  волею,
Їм не звикнути,
Що  не скорені,
І не  злякані   заборонами,
Їм  не звикнути,
Що ми  робимо усе
Власним  розумом,  волею!
Вони  вірять,
У ефемерності,
І  лякають   надію  кліткою,
Та  їх  клопоти,
То даремно  все –
Наша   воля нескорених житиме!   
6.03.2016


Рецензии