ПЕРъ СЕЙ!!!

Персей -  СЫНЪ  ДАНАИ  и  ЗЕВСА - ОТЦА...

Въ  НЁМЪ!!!...  БЕЗЪКОНЕЧЬНОСЬТЬ  ПЕРЪВИЧЬНАЯ!! ... ДА!...

  P.S

 ПеРъ СЕЙ - СЕЙ(БЕЗЪКОНЕЧЬНОСЬТЬ)

           ПеРъ - енергия(Ръ) ПОкоя(Пе)

           ДА  - А(изъначальный) Д(ОМЪ) - ЗЕМЪЛЯ


Рецензии