Я в День народження...

Я в День народження твоє,
Любові хочу побажати.
Усе, що Бог тобі дає -
Бажаю з радістю приймати!

Бажаю квіткою цвісти -
В теплі у ніжності і ласці...
Свого коханого знайти,
Бажаю жити, як у казці!

Здоров*я, сили, почуттів -
Тобі, Іринко, побажаю.
Щоб не тримала в серці гнів,
Нехай душа розлук не знає!

Бажаю друзів і пісень.
Усмішок, віршів, подарунків...
Хай буде теплим кожний день -
Бажаю сонечка цілунків!

                Подрузі Вовк Ірині у Світлий День народження.


Рецензии