Между строк

Небо из стекла
меньше кажется...
Свеча трепещет
ненатурально...
Просятся в тетрадь
стихи из сердца,
Ручка выводит
что-то машинально...
Смыть чернила,
может, слезой?
Буквы тоже
любят свободу...
Вновь в комнате
пью с мглой
Кофе горячий
лёд кладу в воду...
Посреди ночи...
пахнет звездами
Тексты готовы
к написанию...
Только не знаю
как между строк
Скрыть любви
мои терзания...


Марина Алдон

Між рядками

 Небо із шибки
 меншим здається…
 Свічка тріпоче
 ненатурально…
 Просяться в зошит
 вірші із серця,
 Ручка виводить
 щось машинально…
 Змити чорнило,
 може, сльозою?
 Літери та? кож
 люблять свободу…
 Знов у кімнаті
 п’ю із імлою
 Каву гарячу
 з кубиком льоду…
 Посеред ночі…
 пахнуть зірками
 Тексти готові
 до написання…
 Тільки не знаю
 поміж рядками
 Як приховати
 Муки кохання…
 
6 червня 2015


Рецензии