Несе мене життя рiка
Та де він, мій причал?
Ніхто мене там не чека
Ніхто не зустріча...
Стоять порожні береги,
На обрії заграва.
Нема, виходить ворогів,
Та й друзів вже не стало...
Біліють хати, де не де,
Давно в них не живуть....
Та все ж таки життя іде,
І я, ще на плаву.
Пливуть роки, пливуть віка,
Чудовий краєвид....
Несе мене життя ріка,
Свидетельство о публикации №116030406561