Холодний в тер листя носить
З гілок останню решту рве
До всіх надходить своя осінь,
Хоч і ніхто її не зве!
Коротшають усі дороги,
Та тіло силу вже втрачає,
Болить спина, не ходять ноги,
Та ще й грошей не вистачає….
Та де тепер ти їх заробиш?
А пенсія – гірка сльоза,
Приходить старість, та хвороби,
Та ліки не купити, зась!
Там ціни ріжуть нас відверто,
Та заганяють в мертвий кут.
Виходить, що нам краще вмерти,
Чим мати старість отаку…
2016 р.
Свидетельство о публикации №116030406417