Така доля

Така наша доля
Мій друже юначе,
Війна чи неволя,
А ненька хай плаче

За тими синами,
Що гинуть постійно
В борні з ворогами,
Щоб жити нам вільно.

Минають століття
В борні з ворогами,
Біда ж лихоліття
Панує над нами.

О, доленько мила
Чому ти такая?
Терпіти не сила,
Чому ти сліпая?

Не бачиш страждання
Людей України
В чеканні світання
На волі країни.

Така у нас доля,
Ворожа рабиня,
Борімось хай воля
Живе жовто-синя.
04.03.16.


Рецензии