Сон

СОН

Похмурим ранок видався сьогодні.
Йде дощ. Цілує землю знов і знов.
А я йому протягую долоні,
По них вода стікає, наче кров.

І хороше мені, дарма, що змокла,
Вода переживання змила всі.
На смак ця рідина солодка
І я, неначе скупана в вині.

Йде дощ. Я не спішу сховатись,
Нехай він обіймає знов і знов,
Мені приємно в ньому розчинятись.
Я відкриваю очі. Гарний сон. (26.02.2016)

   Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
   Україна, м. Хмельницький.


Рецензии