свинячий грип

Страждають птахи-гамаюни
Чомусь від свинячого грипу.
Як тільки до ради посунуть,
То носом одразу в корито.
Злодюжки нових опоросів,
Бундючать торцьовані кирпи
В брудні килими на підлозі,
Свинячим уражені грипом.
Бо свині і неба не бачать,
Така вже статура у ситих.
Не дай бог собі заразитись
Причепливим грипом свинячим.


Рецензии