Наталья Николенко - Прикосновение-мгновенье -

               Natalia Nikolenko

                * * *
A touch lasts sometimes a moment,
But hearts remember so long
A  shore with  grass, stretching along
And a kiss like a waft of wind,
And the sky with dim and sparse stars,
And a night round a bonfire,
And the clean fragrant predawn air,
A warm rain, just refreshing us...


                * * *
Прикосновение -мгновенье,
Но память долго бережет
И в спелых травах бережок,
И поцелуй как дуновенье ,
И ночь, присевшую к костру,
И небо в редких тусклых звездах,
И свежий предрассветный воздух,
И теплый дождик поутру...


Рецензии