перелiтний щебет
думок перелітний щебет
чи випито рань чи каву
чи просто налито неба
в дощівку зоря упала
хвилюється перед Богом
чи вітер в дощі приспали
дороги й поріг знемоги
леліє солодкий подих
кульбабові парасолі
чи осінь майструє сходи
для першого кроку долі
насвистує хто важливо
чи птаха яка чи куля
чи може крадеться злива
розхристана і нечула
хрести від руки на карті
обози розбиті світом
а може то смерті жарти
і гинуть в окопах діти
і дим із руїн змією
ковтає нетлінь запеклу
чи може то над землею
не рай проліта а пекло
і мати прозора квітка
ні сліз ані слів лиш очі
чи сонце заходить рідко
чи серцем до сина хоче
2 Березня, 2016
Свидетельство о публикации №116030301170
Замечательное и проникновенное !
С уважением !
Татьяна
Татьяна Кисс 27.12.2016 16:31 Заявить о нарушении