Така як ти

Така як ти....
Один лишь раз на все життя
І не вистачає каяття
Як не зі мною ти...

Така як ти...
Дарунок неба, долі шлях,
Палає поцілунок на вустах
До серця ніжно пригорни...

Бо саме ти...
Обранка серця, в земній долі
Заручниця Любові,
Повернула мої сни

Це справді ти...
Торкнулась серця обережно
І я побачив як безмежно
Щастя може бути..

Така як ти...
Це плескіт хвиль
И хай идти ще сотні миль
Мрію я тебе знайти
Таку як ти!


Рецензии