Нас вели в зiрковий вирiй

Нас вели в зірковий вирій,
Радо там пісні дзвенять!
Ми ж надіялись і  вірим,
А виходить: Все брехня!!!

Знаємо, що ще й не вечір,
Та розкрили ми роти:
Йде на вибори – щебече,
Обираємо – свистить!

Ті ж, що були, розікрали,
Неньки нашої добро!
Вже й до нитки обібрали,
Свій довірливий народ…

Україно -  наша доля,
Та любов, на все життя!
Нам щебечуть: буде воля,
Буде правда, нам свистять!

І брехня-брехнею, знову,
Наша головна біда…
Де ж люстрація, панове?
Чи одкупляться і там?!


Кожний другий влади хоче,
Та не з чесних, хай їм грець!
Не дивися їм у очі,
А дивися в гаманець!

Всі, пристроїлися гарно,
Чемно так собі живуть,
В нас у владі – олігархи..,
Ну, а бідні – правди ждуть!

Один одному киває,
Ситі, жирні  борови..,
Та ніхто в них не спитає,
Де надибали грошви?!
         

Від багатства боже волять,
В золоті, їдять та п`ють,
Ну, а в нас, в кишенях воля,
Ще й за правду в пику б`ють!!!

Вже й свобода краєм лине,
Та для кого? – сором й стид!
Рідна мова  солов’їна,
То щебечіть, то свистить!

Так, вона свята й чарівна,
Їй, майбутнє – золоте,
Та не винна солов’їна;
То буя менталітет!

Хоч вона нам до вподоби,
Подивіться навкруги:
Лізуть хамство та жадоба,
Набивають пазухи!!!

Лізуть жваво, лізуть вперто,
Прикриваючись АТО…
І ні як їм не нажертись,
І не спинить їх ніхто!

Та здобудемо свободу,
Україно, певним днем,
Скинемо  з себе  всю  гидоту
Заживемо, як в раю !                2015 р.


Рецензии