Горобини у намистi

Горобини у намисті,
Те їм до лиця.
Листопадом-падолистом
Жовтень бавиться…

У тумані ліс зітхає,
Сумно, по ночах,
Осінь в душу нам вселяє,
Болісну печаль.

Вітра схаменулась втіха,
Тишу не псує,
Відійшли гриби й горіхи,
Ліс глухим стає…

В`януть листя, жовкнуть трави,
Куці стали дні,
Жовтень у природі править –
Осені зеніт.               
                Жовтень 2015 р.


Рецензии