Нiч малю сни казковi

Ніч малює сни казкові,
Та гойда колиски дітям,
Чую неньки рідній сповідь,
Хоч  нема ЇЇ  на світі….
 
Дивиться  на мене потай,
Як раніше,  все так само
Досі я твою турботу,
Серцем відчуваю мамо!

Знов я прислухаюсь радо,
Завмираю самотужки:
Підіткнула простирадло,
Та поправила подушки.

Ти завжди в душі зі мною,
Відчуваю тебе в тиші….
Ти ж ніколи серце моє,
У цій долі не залишиш!
                21.01.2015 р.


Рецензии