На старiсть жебраком пiду
Та залюбуюся країною
Під кручею курінь зведу
Як козаки в лиху годину.
Дніпровська хвиля хай біжить
Над нею квітне кущ калини…
Скажи Україно, скажи
Коли вже станемо з колін ми?!
І де та хибна я межа ?
Що переступимо, а після
Навчимось зразу ж поважать
Та жити в злагоді
Суспільством.
Свидетельство о публикации №116030206504