Не забудеться нiколи

Не  забудеться ніколи,
Подорожі наші спільні                .
Як ходили ми до школи
Та на   світ дивились пильно.      
Споминаю, як на варті,
Все хапав знання що духу.
Як сидів на перший парті,
Та усе уважно слухав
Колосилось в полі жито,
Косовиця вже приспіла…
Тільки як заможно жити
Тая  школа не навчила!    
Вчила лиш, наукам різним,
А ні вкрасти, а ні вбити
Перевчатися запізно,
Як тепер у світі жити?!


Рецензии