Вiдчуваю болiсно нестачу

                Б.С
Відчуваю болісно нестачу,
Та караю тільки сам себе…
Жовті хризантеми як побачу,
То одразу згадую тебе.

А бажалося ріднішим стати,
Та тепер, неначе і не був..
Хочу тебе щиро привітати,
Бачиш, твоє свято не забув!

Ти як в небі незгасима зірка,
Що надією горить в душі,
Знову я тобі дарую збірку
Серцем надрукованих віршів….
          2015 р.


Рецензии