В Украiнi зорi синi

В Україні зорі сині,
Височіють над Дніпром!
В Україні  правлять свині,
Та плюндрують  свій народ!
Хоч  старі, а хоч молодші
Депутати та кабмін..
Скільки їх перебуло вже,
Та ніяких певних змін!
Як що хочеш жити сито,
Тобі влада до лиця!
Допадешся до корита,
Тай забув що обіцяв!
Зроду красти не набридло
Та тепер - висока масть:
Звідтіля народ, це бидло,
Хай пасеться, чим Бог дасть!
Я питання ставлю руба
Досить вже, вкінці  кінців!
Ви ж свинота,  що під дубом,
Під`їдає корінці!!!
І пливуть поволі роки,
Доки нам усе терпіти?
Зареве Дніпро широкий,
Щоб усю гидоту змити!!!
                2014 р


Рецензии