Ганя вiтер жовте листя

Ганяє вітер жовте листя,
Жоржина під вікном цвіте
Стоїть покинуте обійстя,
Осиротіле та пусте

Колись доїлася корова,
І вулики збирали мед.
Під стріхою сараю дрова,
Звели, під самий очерет..

 Стоїть покинута хатина,
Тепла свого не зберегла…
Отак і ти, моя Вкраїно,
Господаря не набула!
               2014 р.


Рецензии