Що ж коiться на цьому свiтi?
Вже й правда віддала кінці….
Кладу їй на могилу квіти,
Вже і Держава, наче цвинтар
І ми тепер – живі мерці….
Для нас вона пуста оселя:
У ній керманичі живуть,
Та язиками м`яко стелють,
Поки кишені не наб`ють.
Бо владу захопила нелюдь,
А людям жити не дають!
Свидетельство о публикации №116030206337