Знов гонить вiтер жовте листя

Знов гонить вітер жовте листя,
Жоржина під вікном цвіте,
Стоїть покинуте обійстя
Осиротіле та пусте…

 Колись доїлася корова,
У вуликах збирався мед,
Під стріхою сараю дрова,
Заготовляли на перед.

Стоїть покинута хатина,
Добра свого не зберегла…
Так досі й ти моя країна
Господаря не набула…
                2014 р.


Рецензии