Розграбили усе добро

Розграбили усе добро
Чого вже ждати?
Та скільки  будуть мій народ
Отак топтати?!
Як далі жити нам скажіть,
Очами кліпати?
Посади ні за що купить,
Купити б хліба!
З народу бідного тепер,
Деруть три шкури…
З тих,  хто ще з голоду не вмер
І цім обуренням…
Пояснюють, що скрутний час,
Пора долати…
Не все ще видряпали  з нас,
За все заплатимо!
Та не займайте власних благ
Деруть,   все  мало
За те, що влада що була
Все розікрала!!!
2012 р.


Рецензии