Вiршi писати, то не звичка

Вірші писати,  то не звичка,
      Душі справжнісінька  жага!
А може то, від Бога свічка,
Або ж від чорта  кочерга?!

Т а серце знову муза крає,
Поки душі вогонь не згас…
Добро пишу – свіча палає,
Стоїть без діла  кочерга.

Живу завітною метою,
А що відбудеться, хто зна?
Де брати сил? Щоб кочергою
З України всю нечисть гнать!

Немає вічного нічого,
Усьому  прийде певний час.
Стезя, накреслена, від Бога,
І та згасає,  мов свіча…

Залишиться самотній камінь,
Життя  в далечину спливе…
Усе мине, і лише пам`ять,
У серці нашому живе!
                2012 р.
               


Рецензии