Юны май
Белізною аблокаў-садоў.
Шаль на плечы бярозкам накінуў,
Падарыў завушніцы* ізноў.
Захад сіне-чырвона-ружовы.
І залівісты спеў салаўя.
Юны май, ну навошта нам словы?..
Тваю музыку слухаю я.
вабіш -- привлекаешь
завушніцы -- серёжки
Свидетельство о публикации №116030203831
Яркія,вобразныя!
Вельмі спадабаліся!
Поспехай ВАМ!
Лариса Гапеева 23.06.2018 10:53 Заявить о нарушении