зин балайриз
Къе суварар хьанва лугьуз зурбабур,
Шад дидеди балайрал дамахзава.
Квез хайи югъ мубаракиз багьабур,
Ширин гафар рикiел гъиз алакъзава.
Чан балаяр, къуй куьн кьилел михьи цав,
Цифедикай азад хьурай, михьи хьуй.
Зи балаяр, бахтлу хьуй куьн, чiехи хьуй,
Гъвечiи рикiер гьакъ паталди хци хьуй.
Чан балаяр, куьн уьмуьрд ряхъ шегьре я,
Чехи хьухь фад, квекай кьве аслан хьурай.
Кiуьн сад садан, гележегда къеле я,
Яргъи уьмуьр, дережа кьакьан хьурай.
Свидетельство о публикации №116030212479