Вiзьми мене у сни сво..

Візьми мене у сни свої
У сни свої дівочі
Де вітер квіти бузини
Від подиху лоскоче
Я заблукаю в тому сні
Де сплять твої смереки
Ми наче в тому сні не ми
Ми наче дві лелеки
В обіймах сну, в обіймах крил
Серед небес  пророчих
Нам запалає небосхил
У снах твоїх дівочих..


Рецензии