Незмiнне кiно

Фантастика написана не мною
Я сам в ній персонажем вже давно
Включив екран
    Й знаходжусь сам з собою
У цьому фантастичному кіно

Чи то із серій, чи просто одним фільмом?
В очах життя картинки пролітають
Як білим снігом
    Як чорним димом
По різному живуть і помирають

Я придумував безліч сюжетів
І ідей дуже нових, живих
Знав художників
    Знав поетів
Я багато навчився у них

Але кляте кіно не впускає
Не дає щось в сценарій додати
Все відштовхує
    Відвертає
І не хоче нічого знати

Так і крутиться фільм серіалом
В кінозалі де мало людей
І все в похапках.
    Все навалом
В цій фантастиці йде і йде...


Рецензии