Неразделенная любовь

На створення вірша "Нерозділене кохання", що друкую нижче, надихнув раніше прочитаний вірш Яни Савченко "Марення".

НЕРОЗДІЛЕНЕ КОХАННЯ

Він поряд йшов, майже пробіг,
Не привітався і не зупинився.
Нехай іде, раз не сповільнює свій хід,
Прошепотіла тихо: "Лиш наснися".

Все далі віддалявся його слід,
Та розум наказав мені мовчати.
Хоча земля "втікала" із-під ніг,
Коли не люба, краще відпускати. (28.02.2016)

   Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
   Україна, м. Хмельницький.


Рецензии