на хiба таке життя
Хіба для людини принизливий заклик,
Без котрого жоден не ступить до раю?
Відверті думки взагалі не зважають
На кимось дотепно змальований наклеп,
Бо так і погине дитяча незгода,
І вийде в нулі підліткових полюцій,
Не дасть і зернятка у нашу породу.
То краще вже пекло, ніж рай в нагороду
За стадне бажання прожити в багнюці.
Свидетельство о публикации №116030101437