Вы пашукайце - можа гэта ёсць ужо у Вас

Пры нараджэнні Бог нам даў адразу
I сілу духа, розум, нават плён.
А нам патрабна толькі гэта не згубіць.
Паперад, каб прасіць пра нешта Бога,
Вы пашукайце - можа гэта ёсць ужо ў Вас.
Упэўнены: у Вас на кожны дзень
Хапае па-багатаму натхнення.


Рецензии