Time to love

Ось і перші з під снігу квіти
 А у мене порив душі
  І коти почали муркотіти
   Я малюю тобі вірші
    Для мене накрий в вітальні
     Пригадалася тепла постіль
      Влий вина у фужери "хрустальні"
       Твоя рука у моєму волоссі
        Хай спина в божевільних шрамах
         З неба падав квітковий град
          І тонули серця в тюльпанах
           І нема вороття назад

P.S. 

Весна.Кохання.Чай з листочком м'яти
І зорі будуть падати в траву...
Так що мішає просто покохати?
Любіть й кохайте, поки ми в раю.....


Рецензии