без пiдтексту
І лютий добігає вже кінця.
Весняний трафік, як і обіцяв,
Потроху тисне, віджимає зиму.
Мабуть останній мінусовий градус
Здає собі на мізері зима,
Та, схоже, шансу жодного нема
Собі хоч на роздачі дати раду.
Складає лютий свій щорічний іспит,
Та піде, хуліган, на другий рік,
Бо знову чутно о нічній порі
Той березневий, розкотячий диспут.
Свидетельство о публикации №116022909766