Свидание

Liked me that
liked You any coloure

 did get it i before  :

 - which one - ?
-  Салатный

 -  я так и знала   !

  Moon is



   silvering  out the grass
   с белым Беломором  - стою

 
   -  Please keep it
in touch  -   ?

  Hold it in on

 -   Ни убежишь  -    &
   -   Да куда уже без лыж  -  ?
   


Рецензии