Хочеться, хочеться...

Хочеться мені усього і такого, і сякого.
Хочеться співати, танцювати, вишивати
І просто кричати і всім розказати
Про все найгарніше на нашій землі.

Хочеться любити й кохати
І нікого не придавати.
Хочеться вічно прожити
на цій прекрасній землі.

Хочеться жити і вічно цвісти, і рости.
Набиратись терпіння і розуміння,
Для того, щоб вічність була в стороні.
Хочеться жити тільки на цій нашій землі.

Хочеться давати ласку й тепло.
Хочеться вміти себе замінити.
Людей всіх навчити просто любити.
Хочеться усього на світі просто усього...


Рецензии