Нашi маяки

          Наші  маяки.

Наші  маяки,  як  ті  моряки,
Що  в  пітьмі  пливуть  і  не  бачать  путь.
Звісно  не  мені,  скажуть  у  ці  дні,
Скаржитись  на  путь,  самому  вже  жуть.

Наші  поводирі,  ніби  ті  сліпі,
Що  з  дороги  збились,  давно  заблудились.
До  бою  нас  зовуть,  ніби  в  тому  суть,
А  ми  всі  хочем  Миру  і  заховати  сокиру,

Досить  вже  війни,  Миру  хочем  ми,
І  теплого  літа,  щоб  нас  було  зігріто.
Тим  хто  навкруги,  ми  не  вороги,
А  звичайні  люди,  хай  добре  всім  буде.

       08:25.29.02.2016.


Рецензии