Тюльпани

Це було в вечірню пору -
В квітні, навесні,
Ти тюльпани ароматні
Принесла мені.

Ці тюльпани ароматні
Червоні як кров,
І не квіти я в них бачу.
А твою любов.

І прилинув я обличчям
На тюльпани ті,
Аромат такий я чую
Вперше у житті.

Як життя, весну і сонце
Квіти я люблю,
В ароматі їхнім чую
Молодість твою.

Квіти ці мою кімнату
Будуть звеселять.
Так, як ми з тобою в парі -
Два вони стоять.

Прийде час і пелюсточки
Опадуть із них,
І не буде у кімнаті
Квітів дорогих.

Я по тому не сумую-
Квіти будуть знов.
Берегти до віку треба
Вірную любов.


29.02.2016р. 11:50.














 


Рецензии