Опалий лист
Опалий лист пливе за течією,
Вже осінь доспівала пісню.
Мене сьогодні ти назвав своєю
І пригорнув до себе ніжно.
Злились вуста у поцілунку воєдино,
Заграла музика дощу...
Нехай блаженною залишиться хвилина,
Коли ти тихо шепотів мені "люблю". (23.02.2016)
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.
Свидетельство о публикации №116022903383