Коли зiрки заголосили, або 40 днiв i Biчнiсть

...Коли зірки заголосили
та й я не стримував себе,
смерть не спотворила тебе.
Не має смерть такої сили!

Сильніше смерті ми удвох –
назавжди в серці твої риси...
Навічно ти – моя Лариса,
яку забрав до себе Бог...

............................................

Сьогодні, 29 лютого 2016 року,
виповнилося 40 днів...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.