моя зима... Тобi

останній і прекрасний день зимовий
вже мабуть відлетіли снігурі
і чув я про тепло уже розмови
і ластівок я бачив уві сні

ну що ж зима, прийшла пора прощатись
я дякую, що теплою була
в тобі ми мали змогу посміхатись
і сніжками раділа дітвора

на рік даємо ми тобі відпустку
ти добре там кохана відпочинь
готов ти нам нового снігу хрусту
й морозів нам на Новий рік закинь

прощай зима, тебе не проганяєм
тебе завжди тримаємо в серцях
весна прийшла...подружка твоя, знаєм
ви просто трішки змінитесь в місцях

краса в тобі звичайно якась інша
душевна, незвичайна білизна
та пишучи тобі такого вірша
я все таки радію що весна

зима, зима... Бувай! І не тривожся
приємна і пухнаста теплота
хоч не художник, та кольорів знайшлося
й цілую я за всіх тебе в вуста...


Рецензии