Чужые
Ми не сварилися з тобою,
Але шляхи травою поросли.
Тепер мандруєш самотою,
Де ми колись разом ішли.
Моя дорога рівна, сонцем вмита.
Твоя - висока запорошена трава.
Не толочи її, вона ще буде жити,
А я - чуда для тебе, не твоя...
(Вірш було опубліковано у альманасі "Магія кохання"(видавець: Хмельницький, Стасюк Л.С.) і газеті "Наддністрянська правда" Новоушицького району Хмельницької області)
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.
Свидетельство о публикации №116022804419