Самогон бар, Киев

Гарно погуляли вчора,
Самогон,як та"Аврора",
Бахнув!Мізки прояснились,
Десь дівчина та з'явилась!

Хто така?- Не пам'ятаю!
Бо не часто так гуляю,
Перепробував на п'янці,
Всих наливочок по чарці!

Вранці вдома я проснувся,
Встав і весело всміхнівся,
Бо не будо будуна,
Хоч і пив усе до дна!

То ж хто хоче погуляти,
Добрих друзів пригостити,-
Треба в бар цей завітати,
Самогончику попити!

Прошу також депутатів,
В тую "хату" завітати,
Може проясняться мізки,
Як "відверне" дудлить віскі!

Наша ж,рідна "медовуха" -
Найкрутіша в світі "пруха",
То ж хто любить самогон,-
Той Козак а не гондом!


Рецензии